Magas koleszterinszint és stroke? – A kutatáshoz kapcsolódó térítésmentes gyógyszerek


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

Ön vagy egy szerette magas koleszterinszinttel kénytelen együtt élni? Az ön lakóhelyéhez közeli kutatási vizsgálatok térítésmentes gyógyszereket tehetnek elérhetővé.

Orvosok a térségében olyan magas koleszterinszinttel élőket keresnek klinikai kutatási vizsgálatokban való részvételre, akiknek korábban szívinfarktusuk vagy stroke-juk volt.

AcurianHealth elősegiti a páciensek és az ingyenes klinikai vizsgálatok közötti kapcsolatfelvételt. Ha ön, vagy egy szerette jelentkezik és részt vesz, a következőkben részesülhet*:

• Helyi vizsgálati orvosok elérése várólista nélkül
• A kutatáshoz kapcsolódó térítésmentes gyógyszerek
• Folyamatos, a vizsgálathoz kapcsolódó orvosi ellátás

Vegye figyelembe, hogy ön vagy egy szerette abban az esetben is alkalmas lehet a vizsgálatokban való részvételre, ha egyéb egészségügyi problémája van, mint például korábbi szívinfarktus, stroke, diabétesz vagy vesebetegség.

További információért látogasson el a www.MagasKoleszterinszintVizsgalatok.com oldalra, — a nap 24 órájában, a hét minden napján.


*A klinikai kutatásokban résztvevők a vizsgálatban résztvevő egyik orvos, valamint más kutató szakemberek felügyelete alatt vizsgálati gyógyszert kapnak a kutatás ideje alatt. Bizonyos vizsgálatokban az emberek egy része a vizsgálati gyógyszert kapja, másik részük pedig placebót kap. Továbbá a visszatérítés a vizsgálat helyszínére történő - esetlegesen többszöri - utazás költségeinek és az igénybe vett időnek a kompenzálására vonatkozik; a kutatástól függően (amelyben részt vesz), az összegek változóak lehetnek.

Kapcsolat a hirdetővel


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen

2 Walnut Grove Drive

Hasonló hirdetések
 • Debrecen
  Kb. 1-1,5 Mft-ra lenne sürgősen szükségem. Havonta 20-25Eft-al tudnám törleszteni....
  • Önkéntesek - Debrecen
  1 hónapja, 1 hete
 • Debrecen
  Kérjük, segítse Ön is 250.- forinttal a leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulását, amelyhez nem kell mást tennie mint hívni a 13600-as telefonszámot és megadni a 71-es kódot! Az adománnyal a csontvelő átültetésen átesett gyermekek otthoni st...
  • Önkéntesek - Debrecen
  1 éve, 9 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel


Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen

2 Walnut Grove Drive