Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

kaukázusi juhász német juhász amerikai buldog vérvonalú keverék kölykök felelős társat keresnek

Debrecen
6 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4115135
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Állat
Leírás
Szép napot!
 
Az ár becsületkassza 0 Ft – 15ezFT Csak olyan embernek akinek állandó bevétele van, és törődni akar vele, rabszolgát nem árulok. Annak aki foglalkozni akar vele ingyen is adom, köpönyegforgatók kíméljenek.
 
EMAIL-BEN érdeklődjön önarcképet küldve: hn85@yandex.com
 tel: 30 352 81 32
A rendőrséget is megkérdezem hogy szeretnének e a határra vagy más területre válogatni belőlük, ezt frissítem majd a hirdetésben.
 
TÖBB VIDEÓ KÉPEK ITT:
https://yadi.sk/d/QzqfT08Z3RuWWN
( a kis fogaskerékre katt a videónál minőséget állítani )
 
2017 November 11-én születtek hamarosan 3 hónaposak lesznek 1 fiú 6 lány.
 
Kínálok keverék kölyköket felelős társnak, teljes családban (apával, anyával) cseperedtek falkában, a nap nagy részét kennelben vannak de az elviselhető időjárásban kint vagyok velük szabadon nagy területen, csak természetes főtt táplálékkal (hús, belsőség) lettek etetve és főtt húslé rizzsel, valamint természetes módon folyamatosan féregtelenítve.
 
Az anyát ingyen adom tovább, mert én is úgy hoztam, de csak felelős társnak, amíg a kölykök nem kerülnek el, addig nem tudom továbbadni.
 
Kb 1,5 hónapos korukig félig földbe vájt szigetelt száraz földveremben nőttek ( oda fialt) az anyukkal és csak az anyát etettem, ezután fokozatosan kaptak az anyatej mellett egyre szilárdabb ételt húst, belsőséget, vért, tojást főtt rizzsel, a rizst már csak ritkábban kapják (drágább is mint a vágóhídi hús állateledel boltból). Mindent főve kapnak, kivétel a saját vágásból megmaradt friss vagy fagyasztott húst.
 
Az anya az ellés utolsó hónapjában kaphatott egy fertőzött kullancsot, mert 1 napig nem evett és habzott a szája és sokáig csak feküdt a földön, mindenhova követtem mert azt gondoltam az elléssel függ össze, de 2 nap alatt rendbe jött magától és egy jókora kullancsot vettem a fejéről le.
 
A szülők csak a kötelező oltást kapták (2017 május) és csipelve is vannak, a kölyköket nem ajánlom oltani kb 1 éves korig (csippelni nem is szabad) fejlődési, növekedési problémákhoz vezethet, helyette odafigyelés, természetes táplálék és élőhelyen tartás vagy séta.
 
Ezek a fajták amik a vérvonalban felelhetők:

a kaukázusi juhásznál erősebb ősi vér emiatt nagy türelem kell hozzájuk és foglalkozás.. A német juhász és az amerikai buldog több évtizede emberhez szokott, emiatt könnyebben nevelhető, tanítható.
 
A keveredés sosem egyforma van olyan amelyben valamelyik származás erősebb, akár dédszülőktől, ez testalkatban ilyen fiatalon nehezebben viszont viselkedésben egész jól fellelhető,

a szőrzet hossza már most nagyjából felmérhető, 2 lesz nagyobb szőrű. Az apának rövid bár nagyobb szőrzete van mint a buldognak. Az apa amerikai buldog-kaukázusi amit szüleim láttak is mikor hozták, az anyát én hoztam de találtam nagyon hasonló kutyát ami német juhász – kaukázusi keverék link:
http://gallery.site.hu/u/SATE2009/gazdit_keres/100509_kaukazusi-nemetjuhasz_keverek_lovo.jpg.html
 
Mindennap takarítva vannak többször és mozgatva nagyobb területen, ami nagyon fontos.
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Nándor

  • 30 352-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Horváth Nándor

  • 30 352-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen