Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Cégadminisztrációs asszisztens

Debrecen
4 éve, 7 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3207647
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Irodai munka, Adminisztráció
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Az Ozeki Kft. debreceni irodájába megbízható, pontos, szorgalmas, önálló feladatvégzésre képes asszisztens munkatársat keres céges ügyeinek intézésére. Középfokú angol nyelvismeret szükséges. A foglalkoztatás napi 8 órás főállású bejelentett munkaviszony keretében történik. A munkaidő reggel 7:30 és 16:30 óra között van 1 órás ebédszünettel.

Ez a munka nem igényel kiváló kommunikációs képességet, hanem jó adminisztrációs készséget, pontosságot és nagy monotonitás tűrést valamint terhelhetőséget kíván meg.

Jelentkezés: job@ozeki.hu e-mail címre beküldött fényképes önéletrajzzal és a pozícióhoz kapcsolódó jelentkezési adatlap pontos kitöltésével. A jelentkezési adatlapot a www.jobs.ozeki.hu oldalon található asszisztensi pozíciót bemutató oldal alsó részén találja meg és onnan töltheti le.

Kérjük, olvassa el alaposan a pozíciót bemutató oldalt, hogy a pozícióhoz kapcsolódó összes fontos információt megismerhesse.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ozeki Kft
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Debrecen
    Az Ozeki Kft. debreceni irodájába megbízható, pontos, szorgalmas, önálló feladatvégzésre képes asszisztens munkatársat keres céges ügyeinek intézésére. Középfokú angol nyelvismeret szükséges. A foglalkoztatás napi 8 órás főállású bejelentett munkavis...
    • Irodai munka, Adminisztráció - Debrecen
    4 éve, 7 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ozeki Kft
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen